Skip to content

Warning: Undefined array key 0 in /var/www/vhosts/en.moitruongdulich.vn/httpdocs/wp-content/themes/hello-elementor/functions.php on line 567
, ngày 15/06/2025
|
English
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • /
  • News & Events
  • /
  • US magazine features four best new restaurants in Hanoi

US magazine features four best new restaurants in Hanoi

Cập nhật: 11/10/2022

Lifestyle magazine CnTraveller of the United States has recently published an article highlighting the four best new restaurants in Hanoi, including A Ban Mountain Dew, Chapter Dining & Grill Hanoi, Koki House Of Senses, and the Hudson Rooms

A Ban Mountain Dew

The first place mentioned in the list is A Ban Mountain Dew which specialises in serving dishes from the northwest mountainous region. According to the article, a lots of A Ban’s dishes are wonderfully smoky, with the chef Viet being a native of Son La, a province west of Hanoi that borders Laos. Viet is renowned for serving up tangy and textural dishes, as well as outré servings like fried bugs amidst atmospheric decor which references paddy fields and the upside down architecture of ethnic groups.

Chapter Dining & Grill Hanoi is a restaurant located on hip Chan Cam street that opened earlier this year and features technically-accomplished cuisine with a lick of flame and a twist of smoke.

Chapter Dining & Grill Hanoi

The article highlights the restaurant’s open kitchen, typical of chef Quang Dung’s previous projects such as T.U.N.G Dining and Habakuk Fine Coffee & Bistro. At the restaurant, the cuisine plays around with street food as fine dining, including the spread-eagled chicken foot stuffed with homemade chorizo, with the menu being divided into chapters and ascending from earthly delights to heavenly desserts.

At the Capella hotel in Hanoi, the basement features Koki House Of Senses whilst the Hudson Rooms is on the top floor. Compared to the rest of the Capella Hanoi, Koki is a chic and understated underground space which follows a Japanese theme.

At Koki’s Akio Lounge, the bar team takes guests on a road trip through Japan with cocktails themed after stops along the way. This includes Nikko and its cherry blossom and Oita and its bubbling hot springs. Each one comes with a snack, approved by Juinichi Yoshida, the chef who turned teppanyaki into Michelin-star cuisine at his restaurant, Ishigaki Yoshida, located just outside Roppongi.

At Koki’s Hibana, chef Yoshida and his team serve the same cuts of premium Yaeyama Kyori beef, sourced exclusively from Okinawa’s Yaeyama island, as they do in Tokyo, with all meat having a certificate of authenticity with the cow’s genealogy and nose print.

In contrast, the Hudson Rooms is an ode to New York’s Grand Central Station, with a cocktail menu inspired by the train lines leaving the platform and heading across to Chicago and beyond to LA, north to Canada, or south to Miami. There are bountiful platters of fresh seafood too, and freshly-shucked oysters, before a whistle blows and head bartender William hands out espresso martinis as if you’re pulling out Grand Central on the 20th Century Limited Streamliner, one of the world’s most expensive passenger trains in a bygone era.

TITC
Từ khóa: A Ban Mountain Dew, best new restaurants, Chapter Dining & Grill Hanoi, CNTraveller, Hanoi, Hudson Rooms, Koki House Of Senses

Tin liên quan

MB Dream Home – Hành trình ấn tượng đồng hành cùng người trẻ

Ngày 21/3/2025, Thủ tướng Chính phủ chính thức phát động phong trào hỗ trợ vay vốn mua nhà cho người trẻ, tạo cơ hội sở hữu nhà, ổn định cuộc sống và thúc đẩy sự phát triển của thị trường bất động sản. Ngay sau đó, nhiều ngân hàng thương

Nâng niu những mảnh ghép văn hóa Cơ Tu

Tiếng kèn lá thánh thót tựa tiếng chim hót đưa du khách lạc vào không gian núi rừng hoang sơ. Trong bộ thổ cẩm truyền thống, già Bríu Pố (trú tại xã Lăng, huyện Tây Giang) bước ra, dẫn những người có mặt ở phố tây An Thượng (quận Ngũ

Đến với đất và người Thái Nguyên

Kon Tum khai thác tài nguyên độc đáo để phát triển du lịch

Du lịch cộng đồng tạo sinh kế bền vững cho đồng bào dân tộc thiểu số ở Lai Châu

Xem tiếp

Tin nổi bật

MB Dream Home – Hành trình ấn tượng đồng hành cùng người trẻ

Khai mạc Năm Du lịch Quốc gia – Huế 2025: Biểu tượng của sự đổi mới và phát triển dựa trên di sản

Net Zero: Góc nhìn từ chiến dịch “Giờ Trái đất”

Lan tỏa thông điệp sống xanh từ Giờ Trái đất

Khai mạc Ngày hội môi trường “Đà Nẵng xanh – Biển trong lành”

Xem nhiều nhất

Bình Định: Triển khai các giải pháp bảo tồn đa dạng sinh học
Biến đổi khí hậu đang ảnh hưởng lớn đối với Việt Nam
Lợi ích của việc trồng và bảo vệ cây xanh - Giúp giảm thiểu ô nhiễm môi trường không khí ở Việt Nam
Đa dạng sinh học ở Việt Nam - Bài 1: Thực trạng và thách thức trong bảo tồn
Vùng Đông Nam Bộ: Phát triển du lịch sinh thái từ khu dự trữ sinh quyển 
No posts found

Copyright: VIET NAM NATIONAL AUTHORITY OF TOURISM

Webmaster: TOURISM INFORMATION TECHNOLOGY CENTER

Address: No. 33, Alley 294/2 Kim Ma Street, Ba Dinh District, Ha Noi

Responsible for content: Tourism Information Technology Center

License number: 78/GP-TTĐT dated 29 May 2020

Số lượt truy cập: 72689036.

CATEGORIES

  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
  • Trang chủ
  • Tin tức, sự kiện
  • Du lịch xanh
  • Biến đổi khí hậu
  • Văn hoá, di sản
  • Chương trình dự án
  • Mô hình, kinh nghiệm
  • Phóng sự ảnh
  • Video
nentangso
ic-dulichvn-org
ic-vietnam-travel
ic-moitruogndulich-vn

© TITC